Vormingsattest voor begeleiders

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/09/2019
09:30 - 12:30

Locatie
Zaal 'Onder de Toren'

Categorieën


Vanaf 1 oktober 2017 gelden er nieuwe voorwaarden voor wie leerling-bestuurders wil begeleiden, de zogenaamde vrije begeleiders. Nieuw is dat wie nu vrije begeleider wil zijn, eerst een opleiding van 3 uur moet volgen, waarna er een begeleidersattest wordt uitgereikt dat 10 jaar geldig is. 

KWB Boxbergheide richt deze cursus op voor alle toekomstige vrije begeleiders op zondag 29 september 2019, van 9u30 tot 12u30 in zaal ‘Onder de Toren’. Tijdens deze drie uur durende vorming krijg je praktische tips om het leer- en oefenproces van je leerling op een veilige en juiste manier aan te pakken. Het is dus geen examen van je kennis over de wegcode.

Wil je graag deelnemen aan deze cursus? Schrijf je dan hier in of ken je iemand die zijn/haar rijbewijs wil halen d.m.v. vrije begeleiding? Laat het hun zeker weten! Want iedereen is welkom. De cursus kost 20 euro per begeleider, de kandidaat-bestuurder die hij zal begeleiden, mag (gratis) aanwezig zijn bij deze vorming. Na deze opleiding krijgt men een erkend attest, dat 10 jaar geldig blijft. Tijdens die 10 jaar mag men dan meermaals als begeleider optreden, zonder dat men een nieuwe vorming moet volgen.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging van jouw inschrijving. Elke inschrijving is geldig voor één persoon! Om twee begeleiders in te schrijven, dien je tweemaal het inschrijvingsformulier in te vullen!

Voor meer informatie kan je terecht op: www.kwb.be/rijbewijs

Affiche vormingsmoment voor begeleiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.