Kwiebel december

Beste K.W.B.er,

Dit is de laatste Kwiebel die jullie in papieren vorm zullen ontvangen. De volgende Kwiebels zullen jullie hier op onze website kunnen raadplegen.

Het maandblad “RAAK” krijgen jullie vanaf januari met de post. Het lidgeld van het volgend jaar 2023 wordt voor jullie betaald uit de kas. U bent dus voor één jaar gratis lid.

Maak er een gewoonte van om onze website regelmatig te bezoeken.

Fijne feestdagen,
Het Bestuur

De ‘nieuwe’ Kwiebel

De website van onze plaatselijke KWB bestaat al langer. Vanaf januari 2023 zal deze site de enige bron worden langs waar we communiceren.

Deze site wordt onze nieuwe “Kwiebel”. Raadpleeg hem dus regelmatig om alle nieuwtjes te vernemen.

Winterwandeling zondag 22 januari 2023

Wandelingen KWB Boxbergheide

We vertrekken om 10u30 aan de kerk van Boxbergheide. Een wandeling van ongeveer 2x4km. We wandelen 4km voormiddag en 4km namiddag. ’s Middags onderbreken we de wandeling om in een restaurant iets te eten.

Meer info: https://www.kwbboxbergheide.be/evenementen/winterwandeling/

Wanneer je interesse hebt in onze (deze of volgende) “seizoenswandelingen” stuur dan een berichtje via ons contactformulier. Wij sturen je dan een mail met verdere info over deze wandeling en de wandelingen die er in de toekomst nog aankomen.

Kerstmis

Ze trekken over bergen doorkruisen de woestijn of zwerven over zeeën om vrij te zijn. Waar de oorlog teistert waar de honger woedt moeten ze uit huis vandaan en zwerven dan voorgoed.

De eeuwen door klinkt in de nacht steeds dezelfde bange klacht: waar is thuis?

KWB WENST JULLIE
EEN ZALIG KERSTMIS.