Kwiebel november

Beste K.W.B. – leden,

De ochtenden en avonden zijn nu wat frisser maar zeker niet winters te noemen.
Het winteruur deed zijn intrede wat maakt dat het ’s avonds een uur vroeger donker is.

Misschien kan je dit uur gebruiken om volleybal te komen spelen op dinsdagavond of te komen supporteren.

Je bent welkom.

Het bestuur

Jammer maar helaas

Inderdaad jammer maar helaas, na covid is KWB getroffen door een nog ergere besmetting. Drie van onze bestuursleden hebben namelijk besloten om ermee te stoppen.

Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan. Wij willen hun graag bedanken voor al die jaren dat ze zich voor KWB hebben ingezet. Daarom Guido, Rudy en Danny van harte bedankt.

Het resultaat is dat het bestuur nu nog bestaat uit 2 leden. Hierdoor zullen we het aantal en soort activiteiten moeten aanpassen, de seizoenswandelingen en de volleybal op dinsdagavond willen we zeker proberen te behouden.

Maandblad Raak

Nieuw, vanaf januari zal je de Raak met de post toegestuurd krijgen, maar dan moet je wel lid blijven. Het lidgeld van 2023 betalen wij voor u.

We kunnen je echter niet verplichten om lid te blijven, indien je het lidmaatschap wil stopzetten laat het ons dan zeker weten. Dit kan met een telefoontje naar Raymond Daniëls 089/359648.

Gezocht, mannen en/of vrouwen

U begrijpt dat we maar al te graag ons bestuur opnieuw willen versterken. Daarom de vraag aan ieder van jullie:

Kent u iemand, bv uw nieuwe buurman of buurvrouw, of de jongen of het meisje dat net opgehouden is bij de leiding van de jeugdbeweging. Mogelijk zijn dit de mensen die wij nu net kunnen gebruiken in ons bestuur. Spreek ze aan, laat het ons weten, we willen ze graag welkom heten, de deur staat open. We willen graag ons bestuur verjongen, laat u daardoor niet afschrikken.

St-Martinus

St-Martinus was maar al te blij dat het bestuur van KWB hem wilde begeleiden door de straten van Genk tijdens de stoet op 5 november. Om dat te doen hadden we natuurlijk ons beste pak aangedaan.

KWB Boxbergheide Sint Martinus